Szolgáltatások

Biztos üzemeltetés, kiszámítható költségek

Artboard 1

IT üzemeltetési és rendszergazdai szolgáltatások mikro-, kis- és középvállalkozások részére

Rendszergazdai feladatok

Rendszergazdai tevékenységünk lefedi a teljes irodai munkavégzéshez szükséges informatikai háttérszolgáltatásokat. Vállaljuk a munkaállomások karbantartását és folyamatos felügyeletét. Megoldjuk a  vírusirtást, az adatmentést, az alkalmazások frissítéseinek telepítését, valamint a levelező-, nyomtató- és egyéb kiszolgáló szerverek üzemeltetését is.

Fellépő problémáit gyorsan és a lehető leghatékonyabban hárítjuk el. Igény esetén folyamatos felügyeletet is biztosítunk.

Távsegítség

Bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy azonnal szakértő segítségére van szüksége, de telefonon a probléma megoldása lehetetlen. Ebben az esetben távsegítség szolgáltatásunkon keresztül kiszállás nélkül be tudunk avatkozni informatikai rendszereinek működésébe, azonnali professzionális megoldást nyújtva.

Biztonságtechnika

Több éves tapasztalatunk van biztonságtechnikai és távfelügyeleti rendszerek üzemeltetésében.

Vállaljuk analóg és IP alapú kamerarendszerek teljes kiépítését az igényfelméréstől az átadáson át az üzemeltetés során nyújtott támogatásig.

Kellékanyagok értékesítése

Hogy az apró-cseprő dolgok beszerzése ne vegyen el Öntől értékes időt, vállaljuk számítástechnikai perifériák, irodai kellékanyagok beszerzését, és kiszállítását. Partnereink részére mindezt rendkívül rövid határidővel is.

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, ne habozzon, lépjen velünk kapcsolatba:

Kapcsolat